Dnevni horoskop za 14.maj 2016

Ovan: Ponovo se vrtite u krug. To vas nikud neće odvesti. Ili je kraj ili nije odlučite već jednom. Ne upuštajte se u poslove sa one strane zakona. Uporna migrena nije neizlečiva.

horoskop-slika

Bik: Kad malo bolje razmislite možda vi i niste jedno za drugo. Ta osoba nije ona prava. Razmislite o promeni posla. Ovo očigledno nije za vas. Samo hrabro. Zdravlje dobro.

Blizanci: Na pomolu je nova ljubavna avantura koja će vam pomutiti razum. Nedajte se. saslušajte savet kolege, dobro će vam doći. Ukoliko se bronchitis ne leči mogu nastati komplikacije.

Rak: Niste slučajno razočarani u voljenu osobu. Pružite joj šansu da sve objasni. Uključite mozak a ne srce. Na poslovnom planu mogućnost napretka. Nemojte lekove koristiti za svaku sitnicu.

Lav: Jedna osoba iz prošlosti nečujno će ponovo ući u vaš život. To i nije pametno. Neprilike zbog loše procene situacije u firmi. Smanjite upotrebu alkohola dok ne bude kasno.

Devica: Pre nego što povučete presudan potez još jednom dobro razmislite. Ispravke neće biti. Ne cenite kolege po rečima već po delima. Jedna bezazlena prehlada nije na vreme lečena.

Vaga: Jedan mali pokloni jedno malo izvinjenje mogu napraviti čuda. Nije dovoljno samo raditi. Ponekad treba nešto i prećutati. Problem sa kamenom ili peskom u budregu.

Škorpija: Vaša ljubav je pobedila. Uživajte u plodovima njene pobede. Budite odlučniji u borbi za bolje radno mesto. Uzimajte više manjh obroka a ne jedan preobiman.

Strelac: Kako je malo potrbno za svadju a mnogo za sreću. Zabrljali ste sami I za to sad ispaštate. Obaveze oko kredita morate na vreme ispunjavati. Nemirna noć.

Jarac: Nije sve tako crno. Osoba do koje vam je stalo još uvek vas voli. Danas morate pokazati zube neodgovornim kolegama. Imunitet vam je totalno opao.

Vodolija: Ako ste pomislili da za vaš greh voljena osoba neće saznati pogrešili ste. Sad se vadite iz problema sami. Prihvatite ponudu šefa. Drugi čekaju na to. Vrtoglavica.

Ribe: Proverite zašto voljena osoba ponekad ćuti i ne želi otkriti u čemu je problem. Prilika za put u inostranstvo je neozbiljna i neće rešiti finansiske probleme. Grlo vam je vrlo osetljivo.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation