Dnevni horoskop za 14.jun 2017

Ovan: Moguća nova romansa tokom kraćeg puta. Na lep način i bez problema možete postići ono što želite. Karijera vam je u usponu ali imate nerealne ciljeve. Zdravlje dobro.

odlicna slika za horoskop

Bik: Imaćete duge razgovore sa partnerom. Iako se bolje slažete i dalje vas nešto brine. Ne prihvatajte svaku poslovnu ponudu gledajte prvenstveno svoj interes. Zdravlje promenjivo.

Blizanci: Vreme je da se malo uozbiljite i skrasite pored novog partnera. Sa predpostavljenim na poslu nemate dobar odnos pa su izvesni problemi. Zdravlje dobro.

Rak: Predstoji vam zanimljivo veče. Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Održavajte poslovne kontakte jer dosta toga zavisi od drugih. Pazite se od povreda.

Lav: Partner teško prikriva svoju ljubomoru. Razgovarajte o tome otvoreno i pokušajte da se to promeni. Očekujte manju neprijatnost sa kolegama. Psihički ste malo uzdrmani.

Devica: Kod vas ljubav cveta lepo se slažete sa partnerom i dopunjujete. Posle dužeg vremena ste zadovoljni poslovnim uspehom . Veći priliv novca. Zdravlje stabilno.

Vaga: Morate pokušati da se nosite sa izazovima ili prekinite vezu. Partner je malo tvrdoglav ali i vi imate mane. Posao vam za sada ide dobro. Moguć problem sa alergijom.

Škorpija: Partner vam poklanju veću pažnju nego pre i to vam prija. Opustite se i uživajte. Izbegavajte da ulazite u konflikte sa kolegama. Prolazna glavobolja.

Strelac: Partner vam je veran nemojte da verujete u svakakve priče. Niste baš realni po pitanju posla. Finasijska situacija se sada stabilizovala pa vam je lakše. Zdravlje dobro.

Jarac: Iz vrlo neobične situacije može se desiti da se rodi ljubav. Veoma ste privlačni suprotnom polu. Nemojte se nervirati zbog posla samo polako. Više spavajte.

Vodolija: Osoba iz prošlosti još uvek misli na vas. Plašite se vezivanja i zajedničkog života. Sigurniji ste u svoje sposobnosti i rad vas ispunjava. Zdravlje stabilno.

Ribe: Uživate u ljubavi i zlascima sa prijateljima. Prija vam društvo partnera. Na poslu vam nameću pravila koja vam ne odgovaraju. Manji izdatak. Niste u formi manje jedite.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Oslobodite se stresa!
Kineski restorani i kako jesti u njima
Kako zračiš, tako privlačiš – 7 velikih “tajni”
Njena kuća uvek miriše PREDIVNO i sveže a ljudi ne mogu da shvate zašto! Evo u čemu je njena tajna
Uklonite male bradavice pomoću ove metode
Jedan od najtačnijih horoskopa na svetu: Šta o vama otkriva keltska astrologija!
Neverovatna tehnologija iranskog naučnika: Besplatna energija, levitacija, podmlađivanje
Kako po osmehu prepoznati celi čovekov karakter: Ako se sme ovako, znajte da je dobar!
Da vaše biljke cvetaju dugo i bogato: Bujno cvetanje i lepo lišće omogućiće nam OVAJ rastvor
Dnevni horoskop za 11.jun 2017
Dnevni horoskop za 16.jun 2017
Dnevni horoskop za 18.jun 2017
Post navigation