Zgodna devojka pokazala svoju muku: Kada se najedem stomak mi je kao kod trudnice! (FOTO)

Fitnes blogerka je pokazala fotografiju svog stomaka i dokazala da niko nije savršen.

Fitnes blogerka je snimila svoj stomak pre spavanja i nakon što se probudila, pa dokazala da niko nije savršen.

stomak

Žene na Fejsbuku presrećne su jer je neko napokon rekao golu istinu o promenama na telu koje se mogu dogoditi u vrlo kratkom vremenu.

“Mi nismo ono što se može videti na društvenim mrežama. Odlučila sam da sa vama podelim loš dan kako bih vam pokazala da niko nije savršen, i da je to u redu”, napisala je status na Fejsbuku fitnes blogerka Tifani Brien.

“Ne brinite devojke, događa se i najboljima, i sve je to deo činjenice što smo žene. Ovo je rezultat koktela, manjka sna, stres, hormoni ili intoleranicija na neke namirnice i sve to može da izazove nadutost”, dodala je Tifani.

Na povećani obim stomaka mogu uticati i gasovi, zatvor ili pričanje tokom obroka zbog čega se nakuplja velika količina vazduha na “kritičnim” mestima.

Da bi to i dokazala snimila je svoj stomak pre spavanja i jutro nakon što se probudila. Fotografije su snimljene u razmaku od 12 sati te pokazuju razliku u širini struka, koju bi neko lako mogao zameniti i za trudnoću.
Fotografija je za nedelju dana prikupila više od 16.000 lajkova, a podeljena je oko 5.000 puta. Blogerka je uz to dobila i pohvale za ovakvu hrabru demonstraciju.

“Preplavljena sam emocijama i zahvalna na svim pozitivnim odgovorima. Pročitala sam sve komentare i oduševljena sam koliko se mnogo devojaka zbog mojeg statusa osećalo bolje. Društvene mreže mogu biti zastrašujuće, a živimo u vremenu kada su pritisci sve veći da dobro izgledamo. Ako svojim primerom mogu uticati da se žene osećaju srećno i dobro u svojoj koži, postigla sam svoj cilj”.

A šta da radite kako biste smanjili nadutost i stres?

“Joga, šetanja, ili odmaranje pored televizije, spavanje, vođenje dnevnika u kojem se navodi koju hranu jedete, i nakon čega se osećate naduto. Ne morate jesti malo, jedite zdravo”, savetuje Tifani.

izvor: stil kurir

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation