Činjenice o povećanju grudi koje niste znali

Znate li da su istraživanja pokazala da čak 70% žena nije zadovoljno svojim grudima? Nekima su prevelike, neki misle da im treba povećanje, neke se žale na oblik ili na to kako stoje. Nije ni čudo što je operacija grudi odnosno ugradnja silikona najpopularnija plastična operacija u SAD. A sigurno nije samo tamo takav slučaj.

zene

Pre nego što pogledate svoje i ustanovite da ni vaše baš nisu kako treba, a možda i da im treba povećanje, pročitajte sledeće:

9 činjenica o grudima i njihovom povećanju 

Grudi možete povećati prirodno.

Postoji više faktora koji utiču na njihov rast, ali ih mahom možemo svesti na dva glavna: hormoni i genetika. Hormonske promene su prirodna stvar u našem organizmu na koju možete isto tako uticati prirodnim metodama. Potrebno je samo da podstaknete rad estrogena u vašu korist. Zanima vas kako? Saznajte kako povećanje grudi može biti jednostavno. Oduševićete se.

Vaša prva estetska operacija grudi neće biti i poslednja.

Zato dobro razmislite o povećanju na ovaj način. Nakon 10 godina, implanti izgube oblik. Nisu večni i treba da se zamene.

Veličina varira više nego što mislite.

Ne rastu samo u pubertetu. Tu njihovo povećanje počinje, a nastavlja i do 4 godine nakon pojave prvog menstrualnog ciklusa. Međutim, tu nije kraj. One  će se povećaiti i tokom trudnoće i dojenja. A ne morate da čekate ni to da se to desi. Grudi se povećaju i tokom PMS-a i to skoro za ceo broj.

Nisu simetrične.

Generalno nam leva i desna strana tela nisu identične, pa tako ni grudi  nisu izuzetak. Šta mislite koja dojka je veća? Statistika govori da je u 62% slučajeva leva dojka ta koja je razvijenija. Naravno to nije uvek primetno i retko je pravi uzrok nezadovoljstva kod žena. Kada smo već kod nesimetrije, ni bradavice nisu uvek iste.

Muškarci veoma zanimaju vaše grudi

A ni ženama ovaj detalj ne promiče. Ipak, muškarci za razliku od žena duže zadržavaju pogled na ovom delu tela. Samo 20% muškaraca gleda vas u lice najveći deo vremena tokom razgovora. 80% njih je ipak više zauzeto gledanjem u vaša prsa. Jesu li muškarci opsednuti njima? Sudeći po rezultatima ovakvih istraživanja, jesu – ali to je prirodno. Ženske grudi su simbol ženstvenosti i plodnosti i podsvesno privlače mušku pažnju. Ženama sa druge strane ne promiče muška pažnja usmerena ka ovom delu tela. Otuda i ta sve veća potreba za povećanjem grudi.

Spavanje na stomaku može ih spljoštiti

Dobro, nećete baš biti poptuno ravne niti će vam se smanjiti od spavanja na stomaku, ali se mogu preoblikovati. Zato je mnogo bolja varijanta da spavate na boku. Verujte, trećinu života provedemo spavajući.  Navike koje imamo tokom sna sigurno će uticati na nas. Da, čak i na oblik grudi.

Prsa su u proseku teške oko pola kilograma..

A ukoliko su veće od prosečnih mogu da budu teže. Dakle, oprezno sa zaključcima kada stanete na vagu. Možda skala ne pokazuje da ste gojazni, već samo da imate bujno poprsje.

Ženske grudi vremenom se opuste i zato izgledaju manje.

Kolagen i elastin u koži izgube svoja svojstva. Ostaje samo masno tkivo od kojih su one pretežno napravljene, a ono baš i nije nešto što je oblo i čvrsto. Naprotiv, salo je mekano i lako potpada pod dejstvo gravitacije. Zato su kreme za zatezanje grudi dobra prevencija od njihovog opuštanja.

Žene su jedini primati koji imaju stalno  velike i zaobljene sise

Životinjske vrste imaju tu prvilegiju samo dok doje svoju mladunčad. I ne samo to. Žene su definitvno pored toga jedinstvene i po tome što su nezadovoljne svojim grudima i po tome što mogu da ih povećaju ako to žele. Prirodno ili veštački…

Povećanje grudi je u redu, ali samo ako je prirodno 

Suvišno je govoriti da su operacije grudi  bolna iskustva i da totalna anestezija nije nešto sa čim treba da se šalite. Osim toga, postoje šanse da rezultat koji dobijete operacijom nije ono što ste zamišljali. I šta onda? Opet pod nož?

Povećanje je popularno jer muškarci vole da vide lepo oblikovano poprsje , a i žene imaju lepšu sliku o sebi. Možda pohrlite ka rešenju za veće da biste uživali u svom ljubavnom životu punim plućima. A jeste li znali da operacije mogu da oštete nervne završetke na tkivu grudi i da one postanu neosteljive na dodire? Da li ste time zaista dostigli svoj cilj?

Sa prirodnim metodama povećanja grudi, nema ovih opasnosti.

A kako onda prirodno povećati grudi ?

Kreme koje sadrže fitoestrogene odlična su varijanta jer ih čine bujnijim, dok u isto vreme neguju kožu i održavaju elastičnost  i  čvrstinu. Na taj način nisu opuštene i više dolaze do izražaja, a samo takve privlače mušku pažnju na pozitivan način i samo takve stvaraju tu “lepšu sliku o sebi”. Uz to je dobro primeniti i sledeće načine povećanja grudi na prirodan  način:

  • Masaža grudi http://minutzamene.com/masaza-grudi-prirodan-nacin-da-dobijete-vece-i-cvrsce-poprsje/ koja podstiče površinsku cirkulaciju i podiže grudi, čini kožu zategnutijom i zdravijom. Posebno je dobro kombinovati masažne pokrete sa dobrom kremom za negu grudi. Tada se ubrzava apsorpcija aktivnih sastojaka i poboljšava njihovo dejstvo. Ovo je još jedan dokaz da je jako važno da znate šta stavljate na kožu. Na isti  način na koji upija aktivne prirodne sastojke, koža i vaša prsa upijaju i one štetne i hemijske. Zato je prirodna krema prava stvar.
  • Vežbe za grudi mogu pomoći da one imaju lepši oblik i da stoje kako treba. One nisu mišići, već više mogu da se kategorišu kao salo. Onda kada se gojite, i one rastu. Srećom, gojaznost nije jedini faktor koji utiče na njihov rast, pa one nisu odlika samo debelih  žena. Ipak, da bi one lepo stajale, potrebno je da imaju odgovarajuću potporu, čvrstinu i oblik, a to je ono što možete postići vežbama.
  • Biljni lekovi takođe mogu da doprinesu da vaše one dobiju podršku za rast, kako spolja, tako iznutra. Spolja se mogu koristiti preparati za mazanje, a za unutrašnju potporu dobri su čajevi ili hrana bogata fitosetrogenima. Biljke koje su ovde neprevazđene su piskavica, divlji jam, kim, laneno seme. 

Ukoliko ste u onoj grupi žena koje bi rado povećale svoje grudi, mi smo potpuno na vašoj strani. Razumemo potrebu da se dopadnete suprotnom polu, ali nemojte pri tom da zaboravite na sebe. Prirodni način povećanja grudi nije instant metoda, ali je potpuno bezbedna.

I ne boli. Nismo sigurno da isto možemo da tvrdimo i za hirurške metode koje jesu brže, ali i skuplje i opasnije. Na kraju, pitanje je koliko će to zadovoljstvo zaista biti nešto čime ste zadovoljni.

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation