BEZ IKAKVOG NAPORA: Sa 2 sastojka se oslobodite svih masti i parazita u telu!

Obično se smatra da nam samo stroge dijete mogu pomoći da spalimo masne naslage sa našeg tijela. To naravno nije tako jednostavno, jer ostale rezerve energije mogu ometati naše pokušaje da se oslobodimo viška masnoće.

smrsati

Osim masti u našem tijelu, postoje i drugi depoziti energije, poput proteina i glikogena. Kako tijelo koristi te izvore energetskih uvjeta tako koristi i masne naslage za energiju. Normalno je da žudimo za slatkim ili slanim s vremena na vrijeme, što može biti zadovoljavajuće.

Ali, kada su žudnje vrlo česte, i ne možete biti siti bez obzira na to koliko hrane jedete, onda vjerojatno ima neke parazite u stomaku (oni konzumiraju hranjive tvari iz hrane koju jedemo), ili ste samo pod puno stresa.

Konzumiranje puno slatke hrane može stvoriti sluzavo okruženje koje je pogodno za parazite. Oni napreduju i razmnožavaju se u ovakvim uvjetima, pa upravo česta žudnja može biti uzrokovana ovim bakterijama ili gljivicama.

Ovaj recept će vam pomoći da se riješite parazita i masnih naslaga iz vašeg tijela. Najbolje od svega je što trebate samo 2 sastojka.

Sastojci

sušenih klinčića
100 gr. lanenog sjemena

Priprema

Smiksajte oba sastojka dok ne dobijete prah. Konzumirajte 2 kašike praška svako jutro, uz doručak ili uz čašu vode ili soka.

Preporučujemo da uzimate ovaj lijek tri dana za redom, nakon toga napravite pauzu od tri dana, zatim možete nastaviti sa konzumiranjem od samog početka.

Već nakon 30 dana primjetit ćete poboljšanje. Podijelite ovaj jednostavan recept sa vašom rodbinom i prijateljima.

izvor: alternativa lejekovitog bilja

Sponzorisani tekstovi:

loading...

Još zanimljviih tekstova:

Post navigation